II Bal Charytatywny "Otwartych Serc"   Opublikowano: 2013-02-13 14:24:54

Po raz drugi Fundacja Otwartych Serc im. Bogusławy Nykiel Ostrowskiej pod patronatem Prezydenta Miasta Krosna zorganizowała Bal Charytatywny. Całkowity dochód z balu i towarzyszącej mu aukcji przekazany zostanie na potrzeby podopiecznych fundacji. W tym roku aukcja okazała się wielkim sukcesem gdyż przedmioty przekazane na ten szczytny cel wylicytowano na łączną kwotę ponad 28,5 tys. zł. Największą kwotę uzyskano za dzieło Pani Iwony Wójtowicz, dużym zainteresowaniem licytujących cieszyły się również obrazy Ryszarda Kryńkiego.

Bal był okazją do uhonorowania osób, szczególnie wrażliwych na potrzeby innych.

Fundacja Otwartych Serc  swoimi statuetkami nagrodziła dobroczyńców od wielu już lat wspierających działania fundacji i podejmowane przez nich inicjatywy: Józefa Guzika właściciela Piekarni,

Sylwestra Zubrzyckiego właściciela Agencji Ochrony ZUBRZYCKI

oraz Zbigniewa Limbergera, Edwarda Markowicza i Eugeniusza Zagórskiego właścicieli Fiat Auto-Service.

Prezydent Miasta Krosna swoimi statuetkami "Za wrażliwość na potrzeby społeczne Krosna i jego mieszkańców" nagrodził Jadwigę i Wojciecha Irzyk, Danutę Kowalczyk oraz Firmę Nowy Styl Sp. z o.o.

17:00 do 19:00 lub po wcześniejszym kontakcie telefonicznym: 502 604 822.